Om oss

Sturm & Drang1 reklambyrå2 startade i Göteborg 2006 och ända sedan starten har vi jobbat med komplexa och stora beställar­organisationer, men även med små och mindre komplexa3. Med Sturm & Drang får du den stora reklambyråns erfarenhet och kontaktnät i den mindre reklambyråns behändiga och personliga format. Det bästa av två världar4 helt enkelt. Dessutom har vi belönats med en och annan kreativ utmärkelse. Om du vill få ett hum om vår reklamfilosofi är det bästa sättet att komma på besök. Det näst bästa är att gå igenom jobben som finns här på sajten. Men som sagt, allra bäst är det att boka ett möte. Ring 031-711 00 30.

 

    1. Sturm & Drang, efter kulturrörelsen i 1700-talets Tyskland som inledde den romantiska epoken inom litteratur, kultur och filosofi. Med Sturm und Drang gjorde den yngre, tyska författargenerationen uppror mot etablissemanget. Vi är visserligen inte purunga, men i likhet med Goethe och hans gelikar vill vi göra ett slags revolt och svänga ur de uppkörda hjulspåren, kavla upp ärmarna och jobba tillsammans med (snarare än åt) våra uppdragsgivare.
    2. Kanske borde vi kalla oss för idébyrå istället, det passar bättre eftersom det är idéer vi tar fram. Dessa kan utmynna i en reklamkampanj i tryckt eller digitalt format, men de kan lika gärna resultera i en PR-aktivitet, en utställning eller något annat mindre väntat. Kanske ett ölunderlägg.
    3. Vi har erfarenhet av marknadsföring av bl a kombibilar, spel, VM, kattsand, kjolar, telekommunikation, en segelbåtstävling, frysta grönsaker, lokaltrafik, vuxenutbildning, konstnärer, elektricitet, rökavvänjning, vällagrad ost, en tennisturnering, tapet, en landsdel, efterrätter, pajer, mäklare, finansiering, hjälporganisationer, bakprodukter, djurmat, kulturtidskrifter, en filmfestival, fastighetsägare, byxor, frisksport, IT, ett möbelvaruhus, kex, tacos, bryggkaffe, toalettpapper, lätta lastbilar, navigationsutrustning, kapitalförvaltning, skor, smycken, konsthallar samt skivad skinka. Våra nuvarande uppdragsgivare är bl a Göteborgs stad trafikkontoret, Jumperfabriken, Majblomman, Statens fastighetsverk, Tjörns kommun, Nordens Ark och Konsumentverket.
    4. Vi försöker att i möjligaste mån undvika reklamklyschor, men inte just den här gången.

 

 

 

Vi är medlemmar i Komm, Sveriges Kommunikationsbyråer.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara