Det finns inget hållbart* kaffe, inte än så länge i alla fall, men Nordiska Kafferosteriets målsättning är att producera världens mest ansvarsfulla kaffe. Och gott ska det vara dessutom. Det här tycker vi naturligtvis är bra och vi hoppas att vi på något litet sätt bidrar till att målsättningen nås (vi har tagit fram ny förpackningsdesign, nya produktnamn samt en webbplats). Trevligt, tycker vi.
*När det gäller hållbarhet av typen ”bäst före” är rekommendationen att man förvarar kaffet i förpackningen, gärna svalt men inte i kylskåp där det kan ta smak av andra produkter.
För smaken och den goda saken
Taggar:Förpackning, Nordiska kafferosteriet, webbplats
Det finns inget hållbart* kaffe, inte än så länge i alla fall, men Nordiska Kafferosteriets målsättning är att producera världens mest ansvarsfulla kaffe. Och gott ska det vara dessutom. Det här tycker vi naturligtvis är bra och vi hoppas att vi på något litet sätt bidrar till att målsättningen nås (vi har tagit fram ny förpackningsdesign, nya produktnamn samt en webbplats). Trevligt, tycker vi.
*När det gäller hållbarhet av typen ”bäst före” är rekommendationen att man förvarar kaffet i förpackningen, gärna svalt men inte i kylskåp där det kan ta smak av andra produkter.
Spara
Spara
Spara